Salla e Konferencave

Vendi ideal për seminare, workshop dhe konferenca të ndryshme.
Salla e konferencave me kapacitet 60 persona gjendet në katin përdhes dhe ofron po ashtu ndriqim natyral.
Kjo sallë gjithashtu ofron Wi-Fi, projektor, mikrofonë dhe sistemin e zërinit.

Salla e konferencave mund te sherbeje per:

  • Takime Biznesore
  • Evente Promocionale
  • Tubime vjetore
  • Sipoziume dhe prononcime
  • Takime Biznesore
  • Evente Promocionale
  • Tubime vjetore etj.

Komoditet

Salla e konferencave ka kapacitet komod per deri ne 60 participant. Eshte mire e ndricuar dhe ka qetesi absolute per vijim sa me te mire te takimit tuaj.

Mire e pajisur

Salla e konferencave eshte e plotesuar me te gjitha pajisjet logjistike shtese si: zerim komplet, projektor, tabela, si dhe internet per Video konferenca.

Multi funksionale

Salla e konferencave mund te perdoret per qellime te ndryshme si: takime biznesore, seminare, simpoziume, promovim te sherbimeve apo produkteve etj.