dhomat

Dhomat

salla-e-dasmave

Salla e Dasmave

conference-room

Salla e Konferencave

ribbon decoration

Mirësevini në Queen Vali Palace

Mireseerdhet ne hotelin tone familjare dhe te biznesit. Cfare kemi te vecant? Ne mendojme se jane detajet dhe ngrohtesia qe ne ofrojme. Ndoshta ajri I paster gjate gjithe kohes ose llojllojshmeria ne kuzhine? E magjishmja natyre ose lounge I rehatshem? Sherbimi yne profesionist? Te gjitha hapesirat interesante te kompleksit tone qe ne i ofrojm dhe ju mund ti vizitoni? Zogjet duke ciceruar derisa ju jeni duke lexuar ne karrige te rehatshme?  Mengjesi i pasur dhe i shendetshem me plot shije, i servuar ne tavoline suedeze?
Dhomat, te pasterta e plot stil? Ndoshta miresjellja dhe profesionalizmi i stafit ose atmosfera e qete dhe e ngrohte? Na lejoni te iu befasojm dhe thjesht shijoni qendrimin tuaj nese deshironi te ndjeheni si ne shtepine tuaj.
Jeni te mireseardhur.

Vizito Virtualisht Queen Vali Palace

  • 1

  • 2

  • 3

  • 4

  • 5

Salla e re e Dasmave ne Vali Ranch Resort

Risite skan te ndaluar ne Vali Ranch Resort , tashme edhe me nje tjeter salle dasmash.
Per rezervime na kontaktoni:
+377 45 506 863
+377 45 123 005

Rezervoni dhomën tuaj

slide 3 book now