Dhoma Standarde

Dhomat standarde janë me madhësi prej 24 metër katror dhe ofrojn pamje nga malet. Dhomat janë të pajisura me shtratin me madhësi mbretërore (200cm x 210cm),TV LCD, kasafortë, kondicioner ajri me kontrollor, mini bar të mbushur, ibrik për zierje të ujit, kafe dhe çaj falas , tavolinë pune me internet falas Wi-Fi, tharësen e flokëve, shampon dhe sapun. Pastrimi dhe rregullimi i shtratit bëhen për çdo ditë duke përfshirë shërbimin e rregullimit të dhomës në mbrëmje.

 • Dhoma mbretërore (200cm x 210cm)
 • Kasafortë
 • TV LCD
 • Kondicioner ajri me kontrollor
 • Tavoline pune
 • Minibar
 • Pastrim dhe rregullim ditor i dhomes etj.

Dhoma Superiore

Dhomat Superiore janë me madhësi prej 35.5 metër katror dhe 43.5 metër katror ato qe kane edhe terasen(kati II) ofrojnë pamje nga malet dhe nga kompleksi-qyteti. Dhomat janë të pajisura me shtratin me madhësi mbretërore (200cm x 210cm) ,TV LCD, kasafortë, kondicioner, mini bar të mbushur, ibrik për zierje të ujit, kafe dhe çaj falas , tavoline pune me internet falas Wi-Fi, tharësen e flokëve, shampon dhe sapun. Pastrimi dhe rregullimi i shtratit në dhomat superiore bëhet për çdo ditë duke përfshirë shërbimin e rregullimit të dhomës në mbrëmje.

 • Dhoma mbretërore (200cm x 210cm)
 • Kasafortë
 • TV LCD
 • Kondicioner ajri me kontrollor
 • Tavoline pune
 • Minibar
 • Pastrim dhe rregullim ditor i dhomes etj.

Suita

Suitat janë me madhësi prej 68.5 metër katror dhe 85.5 metër katror ato qe kane edhe terasen (kati II)ofrojnë pamje nga mali dhe nga kompleksi-qyteti. Dhomat janë të pajisura me shtratin me madhësi mbretërore (200cm x 210cm) ,TV LCD, kasafortë, kondicioner, mini bar të mbushur, ibrik për zierje të ujit, kafe dhe çaj falas , tavoline pune me internet falas Wi-Fi, tharësen e flokëve, banjon e cila ka vasken xhakuzi, shampon dhe sapun. Pastrimi dhe rregullimi i shtratit në suita bëhet për çdo ditë duke përfshirë shërbimin e rregullimit të dhomës në mbrëmje.

 

 • Dhoma mbretërore (200cm x 210cm)
 • Kasafortë
 • TV LCD
 • Kondicioner ajri me kontrollor
 • Tavoline pune
 • Minibar
 • Pastrim dhe rregullim ditor i dhomes etj.

Sherbimet