Salla e Dasmave

Momentet me te spikatura te jetes tone, gjithnje i ruajme me kujtimin e kenaqesine me te madhe ngase ato na percjellin tere jeten. E nuk ka dite me te vecante se sa kurorezimi i dashurise, dite qe mundohemi ta organizojme ne menyren me te mire te mundshme.

Me dizajn luksoz e ambient perrallor, Queen Vali Palace eshte misherim i endrres se cdo cifti.Salla e dasmave, eshte aq mire e organizuar dhe i ploteson te gjitha nevojat, deri ne me te voglin detaj, sa qe juve ju mbetet vetem ta shijoni dasmen me me te dashurit tuaj.Stafi yne mire i kualifikuar, do te ua ofroje komoditetin maksimal juve dhe mysafireve te juaj me ushqim e meny nga me te ndryshmet.

Per te gjithe ju qe ende jeni ne dileme dhe nuk jeni te percaktuar per dasmen apo ahengun tuaj, na kontaktoni lirisht dhe me kenaqesine me te madhe do te ju ndihmojme qe ta perjetoni ate ndjesine perrallore qe ofron Queen Vali Palace.

Shërbim i Shpejtë

Gjate gjithe ahengut,
stafi yne do te jete ne dispozicionin
tuaj, duke u ofruar sherbim
tejet te shpejte dhe cilesore.

Ushqim Cilesore

Ne menyte tona te ushqimit,
kemi perfshire te gjitha kuzhinat
europiane, duke selektuar
menyte dhe recetat me te mira.

atmosfere mahnitese

Ndricimi tejet i ngrohte,
tavolina te dekoruara deri ne detaj
dhe komoditeti absolut,
ju japin ndjesine me mahnitese.

Perfeksionizëm

Gjithnje perkujdesemi
qe ahengu juaj me te gjitha
modalitetet te jete i aranzhuar
deri ne perpikmeri.